Дивани по поръчка

Търсите опитен и доказал се изпълнител на мебели по поръчка? Искате вашият диван да пасне перфектно на характеристиките на вашето жилище, но също и на вашите изисквания за качество и комфорт?

Можем спокойно да заявим, че трудно ще намерите по-добър производител на дивани по поръчка в България! Фирма „Пиронков“ има повече от 25 години опит в производството на стандартна и поръчкова мека мебел, работейки както с големи търговски вериги, така и с крайни клиенти като вас.

При нас Вие може да поръчате дивани с размери, материал и функционалности, съобразени спрямо вашите нужди и желания.

Галерия Отзиви

Галерия

Някои от нашите завършени проекти на дивани по поръчка

Отзиви

Какво казват нашите клиенти

Закупих си диван от мебели Пиронков. Професионална консултация при поръчката, изпълнение в срок, качване по стълби, маневриране в тесен апартамент, сглобване. Много съм доволен от изпълнението и крайния резултат, на разумна цена. Дивана е супер удобен и изглежда перфектно. Коректно отношение. Препоръчвам.

Георги Пешев

Поръчахме канапета за нашата трапезария не само с индивидуални размери и спецификации, но и с тапицерия, която да е същата, като останалите ни дивани и останахме приятно изненадани от професионалното изпълнение, бързото изработване, доставка и монтаж. Другото, което отличава Пиронков от останалите фирми в този бранш е коректното и дори приятелско отношение към клиента, което е ключово при избора на фирма изпълнител. Препоръчвам ги с две ръце!

stoyan stanislavov

Толкова развълнувана бях да получим нашия диван направен по наш проект! Брилянтно обслужване от целия екип и огромно благодаря на Пиронков, който ме посъветва за материала!! Доставката беше супер ефективна. Не може да препоръчам достатъчно високо. Само искам да имаме място за повече парчета!!

Iva Yankova

Още отзиви в Google

Искате да поръчате диван?