Спални по поръчка

Искате тапицирана спалня за вашия дом? Това въобще не ни очудва!

Тапицираните спални са прекрасно интериорно решение, което ще създаде неповторим уют и комфорт във вашата спалня. Спалните може също така да бъде изработени с капитонаж, LED осветление и ракла, за допълнителен лукс и удобство.

Ние можем да изработим вашата тапицирана спалня по желаните от вас размери и стил, с богат избор от дамаски и кожи, спрямо вашите желания изисквания.

Пиронков има над 25 годишен опит в изработката на стандартна и нестандартна мека мебел, изработвайки стотици проекти както за партньори така и за крайни клиенти.

Галерия Отзиви

Отзиви

Какво казват нашите клиенти

Препоръчвам услугите на Красимир и неговия екип от Мебели Пиронков. Те направиха за нас тапицирана спалня с много голяма табла с капитонаж. Качеството на дамаската и изработката на спалнята са много добри. Красимир и колегите му са очтиви и разбрани. Работоя много чисто ! За нас беше удоволствие да работим заедно и очакваме с нетърпение да осъществим още нестандартни проекти. 🙂

Ekaterina Pirishanchina

Бих искал да благодаря на г-н Пиронков и на неговият екип. Поръчах тапицирана спалня, като изпълниха поръчката за 5 работни. Спалнята е чудесна и в близко бъдеще пак ще се възползвам от техните услуги за претапициране на един ъглов диван.

Иван Стойков

Още отзиви в Google

Искате да поръчате спалня?