Мебели по поръчка

Търсите опитен и доказал се изпълнител на мебели по поръчка? Искате вашата мека мебел да пасне перфектно на характеристиките на вашето жилище, но също и на вашите изисквания за качество и комфорт?

Можем спокойно да заявим, че трудно ще намерите по-добър производител на мебели по поръчка в България! Фирма „Пиронков“ има повече от 25 години опит в производството на стандартна и поръчкова мека мебел, работейки както с големи търговски вериги, така и с крайни клиенти като вас.

При нас Вие може да поръчате мека мебел с размери, материал и функционалности, съобразени спрямо вашите нужди и желания.

През годините сме изработвали много индивудуални проекти за мебели по поръчка и знаем какво правим. 

Галерия Отзиви

Галерия

Някои от нашите завършени проекти на мебели по поръчка

Отзиви

Какво казват нашите клиенти

Безрезервно препоръчвам! Изработиха ми по снимка сложни фотьойли в стил Баухаус, които станаха по-хубави от оригинала! От малкото останали истински МАЙСТОРИ – работят изключително качествено, бързо и на съвсем разумни цени. Браво!

Valeria Marinova

Поръчах си холен ъгъл по специален размер, тъй като имам ограничено прстранство вкъщи и трябваше да пасва перфектно. След 10 дни ми беше доставен. Комуникацията беше бърза и лесна, а качетвото надвишава цената. Определено ще използвам вашите усуги отново. Благодаря!

Maria Radeva

Изключително професионално изпълнение. Безкрайно съм доволна от свършената работа. Услугата е от врата до врата и не съм се занимавала с нищо, всичко си свършиха те. Да са живи и здрави и да радват още много хора като правят домовете им по-красиви и уютни. Още веднъж едно голямо благодаря за перфектно свършената работа.

Снежка Йорданова

Още отзиви в Google

Искате да поръчате мебел?