Отзиви

Какво казват някои от нашите клиенти

Пиронков
5.0
На база на 35 отзива
powered by Google
Георги Пешев
Георги Пешев
09:30 04 Mar 22
Закупих си диван от мебели Пиронков. Професионална консултация при поръчката, изпълнение в срок, качване по стълби, маневриране в тесен апартамент, сглобване. Много съм доволен от изпълнението и крайния резултат, на разумна цена. Дивана е супер удобен и изглежда перфектно. Коректно отношение. Препоръчвам.
Ekaterina Pirishanchina
Ekaterina Pirishanchina
17:51 25 Jan 22
Препоръчвам услугите на Красимир и неговия екип от Мебели Пиронков. Те направиха за нас тапицирана спалня с много голяма табла с капитонаж. Качеството на дамаската и изработката на спалнята са много добри. Красимир и колегите му са очтиви и разбрани. Работоя много чисто ! За нас беше удоволствие да работим заедно и очакваме с нетърпение да осъществим още нестандартни проекти. 🙂
Hrisy Markova
Hrisy Markova
19:03 02 Jan 22
Много сме доволни от дивана и леглото, което ни направиха! Дойдоха доста преди крайния срок и качеството им надмина очакванията ни! Препоръчвам!
stoyan stanislavov
stoyan stanislavov
16:58 12 Sep 21
Поръчахме канапета за нашата трапезария не само с индивидуални размери и спецификации, но и с тапицерия, която да е същата, като останалите ни дивани и останахме приятно изненадани от професионалното изпълнение, бързото изработване, доставка и монтаж. Другото, което отличава Пиронков от останалите фирми в този бранш е коректното и дори приятелско отношение към клиента, което е ключово при избора на фирма изпълнител. Препоръчвам ги с две ръце!
Иван Стойков
Иван Стойков
14:30 04 Sep 21
Бих искал да благодаря на г-н Пиронков и на неговият екип. Поръчах тапицирана спалня, като изпълниха поръчката за 5 работни. Спалнята е чудесна и в близко бъдеще пак ще се възползвам от техните услуги за претапициране на един ъглов диван.
Вижте всички отзиви
js_loader