Реставрации

Ние от „Пиронков“ ЕООД знаем, че понякога човек може много да харесва стила на свойте мебели, но те може просто вече да не са годни за употреба. Можем да ви помогнем с тяхното реставриране, чрез нашите тапицерски услуги.

Галерия Отзиви

Галерия

Някои от нашите завършени проекти

Отзиви

Какво казват нашите клиенти

Закупих си диван от мебели Пиронков. Професионална консултация при поръчката, изпълнение в срок, качване по стълби, маневриране в тесен апартамент, сглобване. Много съм доволен от изпълнението и крайния резултат, на разумна цена. Дивана е супер удобен и изглежда перфектно. Коректно отношение. Препоръчвам.

Георги Пешев

Поръчахме канапета за нашата трапезария не само с индивидуални размери и спецификации, но и с тапицерия, която да е същата, като останалите ни дивани и останахме приятно изненадани от професионалното изпълнение, бързото изработване, доставка и монтаж. Другото, което отличава Пиронков от останалите фирми в този бранш е коректното и дори приятелско отношение към клиента, което е ключово при избора на фирма изпълнител. Препоръчвам ги с две ръце!

stoyan stanislavov

Толкова развълнувана бях да получим нашия диван направен по наш проект! Брилянтно обслужване от целия екип и огромно благодаря на Пиронков, който ме посъветва за материала!! Доставката беше супер ефективна. Не може да препоръчам достатъчно високо. Само искам да имаме място за повече парчета!!

Iva Yankova

Още отзиви в Google

Вашата мебел се нуждае от реставриране?