За нас

Мебели Пиронков

Мебелен производител “Пиронков”

Фирма Пиронков ЕООД е малка семейна фирма, основана през 1993г от Красимир Петров Иванов, който е собственик и управител. Основната дейност на фирмата е производство и реставрация на стандартна, нестандартна и луксозна мека мебел.

Фирмата има изключително богат 25 годишен опит в бранша, като за този период е работила по проекти на големи търговски вериги мебелни магазини, държавни институции, корпорации, както и крайни клиенти. Тя има know-how във всяка една дейност и сфера, свързана с производството на мебели.

01

Нашата визия

Визията на „Пиронков“ ЕООД е да се превърне в най-утвърдения и доказал се производител на поръчкова мека мебел от средния и високия ценови клас на българския пазар.

02

Нашата мисия

Мисията на мебелен производител „Пиронков“ ЕООД е да задоволи специфичните мебелни нужди на своите клиенти, като им предостави възможността да поръчат обзавеждане, което да отговаря на техните индивидуални предпочитания за модел, размер и визия на своята мека мебел.

03

Ценности

  1. Kaчество, стил и комфорт за вашето семейство, на адекватна цена.
  2. Ние сме длъжни да оправдаем няколко годишното доверие, което нашият клиент ни гласува, правейки избор за неговото обзавеждане.
  3. Наша задача е да разберем точно какво му трябва на клиента, с какви функционалности и какъв стил

Спални по поръчка

Дивани по поръчка

Претапициране

Отзиви

Пиронков
5.0
На база на 35 отзива
powered by Google
Закупих си диван от мебели Пиронков. Професионална консултация при поръчката, изпълнение в срок, качване по стълби, маневриране в тесен апартамент, сглобване. Много съм доволен от изпълнението и крайния резултат, на разумна цена. Дивана е супер удобен и изглежда перфектно. Коректно отношение. Препоръчвам.
Препоръчвам услугите на Красимир и неговия екип от Мебели Пиронков. Те направиха за нас тапицирана спалня с много голяма табла с капитонаж. Качеството на дамаската и изработката на спалнята са много добри. Красимир и колегите му са очтиви и разбрани. Работоя много чисто ! За нас беше удоволствие да работим заедно и очакваме с нетърпение да осъществим още нестандартни проекти. 🙂
Hrisy MarkovaHrisy Markova
19:03 02 Jan 22
Много сме доволни от дивана и леглото, което ни направиха! Дойдоха доста преди крайния срок и качеството им надмина очакванията ни! Препоръчвам!
stoyan stanislavovstoyan stanislavov
16:58 12 Sep 21
Поръчахме канапета за нашата трапезария не само с индивидуални размери и спецификации, но и с тапицерия, която да е същата, като останалите ни дивани и останахме приятно изненадани от професионалното изпълнение, бързото изработване, доставка и монтаж. Другото, което отличава Пиронков от останалите фирми в този бранш е коректното и дори приятелско отношение към клиента, което е ключово при избора на фирма изпълнител. Препоръчвам ги с две ръце!
Бих искал да благодаря на г-н Пиронков и на неговият екип. Поръчах тапицирана спалня, като изпълниха поръчката за 5 работни. Спалнята е чудесна и в близко бъдеще пак ще се възползвам от техните услуги за претапициране на един ъглов диван.
js_loader